Sommar älskade sommar.

Hejåhå!
Har inte bloggat på sistonne, nej har ägnat mig åt massa andra saker såhär i början på sommarlovet. Så många man vill träffa, så mycket ställen man måste komma till, massa grejer som man måste göra. Innan... Ja, egentligen har man ju (nästan) all tid i världen på sig, men det är nått med den första sommarlovsveckan som gör att jag alltid känner stress av ovannämnda saker.

Det jag har gjort sedan sist är ungefär träffat mina allra bästa vänner en massa. (Förutom Maysen som har varit på Hultan den räven!) Festat och haft kul. Läst extremt mycket (för att vara mig). Har kort sagt haft det rätt så underbart. Sommarlov rockar.

Nu slänger jag in en liten sommarlista:
Vad ska du göra i sommar: Det blir Paris med Mamma (27/6), några dagar efter att jag kommit hem sticker jag ner till Skåne och är med Elin innan hon åker iväg, därefter tar jag mig vidare till Falsterbo och är med Anna. efter Skåne ska jag vara på Gräddö (landstället) och bara njuta. Åka båt. Bada. Sola. Ah.
Sommarens plagg: Just nu är jag väldigt mycket jeansshorts + linne. Men ändå så måste jag säga klänningen. För att den funkar alltid, varsomhelst, närsomhelst.
Alltid i väskan: Mobil, plånbok, solbrills, läppglans/läppbalsam.
Sommar för dig: Hav, lättklätt (misstolka mig inte!), lugn.
Restips i sommar: I Sverige Skåne. Skåne är verkligen 100% sommar för mig. Annars så har jag alltid velat åka till södra Frankrike under sommarlovet. Verkar så härligt.
Vad läser du helst: Almost everything. Just nu Högläsaren av Bernhard Schlink. Den är interessant. Annars så läste jag nyligen ut Tea-bag av Henning Mankell, jättebra, likaså En komikers uppväxt av Jonas Gardell.
Bästa Sommartipset: Åk båt ut i stockholmsskärgård, gå i land på en liten ö, käka medhavd lunch och ligg sedan på de varma klipporna och njut. Sjukt underbart.

PUSS på sommaren. Och puss på er!
/Lovisa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback