every little things she does is magic.

image187
Caroline Winberg är inte ful.
Hej kära läsare!
Dagens tecken på att vi närmar oss vintern: idag när jag cyklade hem från skolan höll gatulamporna på att tändas. Okej, i och för sig åkte jag hem kvart i sex... Men ändå. Mörkret är inte så kul. Skolan idag bjöd iallafall på religionsprov. Det gick nog ganska bra tror jag. Så svårt att veta på frågor när man mest ska diskutera och analysera själv och så... Efter provet fick man gå runt och träffa olika personer från de olika bokreligionerna. Det var interessant, satt jättelänge och pratade med en Livets Ordare.

Skulle egentligen ha gått och tränat nu klockan åtta, men min huvudvärk är hemsk och jag är sjukt trött så jag orkade inte. Igår ringde Elin till mig. Andra gången jag pratade med henne sen hon åkte. Och nu har hon varit där 1/4 av tiden. Vet inte om jag ska säga att tiden har gått snabbt eller inte. Det känns som en evighet sen hon åkte, men att det har gått 1/4 betyder ju att det inte är så sjukt långt kvar. Eller... Jo.

Nu vill jag bara ta det lugnt, fast det finns egentligen inte tid för det. Men det är skitsamma, man måste ju överleva också. Med Desperate Housewives ikväll ska nog det gå bra. Och jävligt mycket godis.

Love love love.
/Lovisa

Kommentarer
Postat av: söt tomtenisse med röda kinder

haha JÄVLIGT mycket godis. jag hittade nyss het backstagebild på carolina på flickr http://www.flickr.com/photos/lolaphoto/348450232/ hett ju.

2007-10-17 @ 09:03:16
Postat av: Maysen

Hej bästaste! När ni åker går det bra att mamma skickar ner ltie saker till mig? Hon kommer ta kontakt med antingen dig eller Anna iaf. Hoppas ni har plats för min vinterjacka (du vet den gråa från HM) en ryggsäck och en tjocktröja. Ni kommer väl åka ner med tomma väskor och fyllda nrä ni åker hem? hihi! PUSS

Postat av: Lovisa

du tomte: Haha, det var det enda sanna. Duuu det var en jäkligt het bild.
Maysen: Ja självklart kan vi göra det. Ana har redan frågat. Men Ana kan ju bara skriva till mig på Bilddagboken/msn nån dag så kan vi bestämma en tid jag kommer över! Nja, ska jag vara ärlig kommer vi nog proppa väskorna med massa onödiga prylar, men nog ska det finnas plats för dina grejer också! MASSOR AV PUSSAR!

2007-10-17 @ 18:17:11
URL: http://lovisaochlitetill.blogg.se
Postat av: Ana

Jaa vi kanske får bestämma någon tid. Kanske nästa vecka??

2007-10-17 @ 19:33:44
Postat av: Lovisa

Ana: Ja, någongång nästa vecka. jag får återkomma om vilken dag som blir bäst. :)

2007-10-17 @ 20:00:25
URL: http://lovisaochlitetill.blogg.se
Postat av: Ana

toppen!

2007-10-21 @ 16:53:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback