söndag.

image176image175
Kate Moss. Vanity Fair.

Dagens låt: Jag och Anna diggade lite till Kents nya singel Ingenting. Hahaha.

Dagens frisyr: Ett blått hårspänne med blommor.
Dagens smink: Nada.
Dagens klädsel: Har haft på mig mysutstyrseln hela dagen.
Dagens händelse: Kanske när Anna grät floder till Lady och Luffsen II?
Dagens planer: Nu ska jag duscha, sen plugga español, sen se på tv.
Dagens bästa: Att jag och Anna gick på ett friskis & svettis-pass trots att vi var väldigt trötta. Duktigt!
Dagens vill ha: Massor av pengar till London!
Dagens drog: Kanske sömn? Jag vill ju sova.
Dagens tråkigaste: Att denna underbara helg är slut...
Dagens finaste: Mina chokladmuffins. (Dom såg ut som bajshögar... Men ni anar inte hur goda dom är!)
Dagens köp: Inget köp här inte.
Dagens mat: Omelett, två chokladmuffins och en massa thai-mat. Inte mycket förbättring sen igår... Haha!
Dagens ont: Kanske i benen när mjölksyran var som värst på friskis & svettis.
Dagens mående: Trött, glad och ganska utmattad.

En puss till er! /Lovisa

sleep tight.

Nej hörrni, nu ska jag sova. Hittade ingen fiberrik mat. Så nu har jag ätit en banan och två frysta köttbullar istället. Jag är hungrig. Pratade med Albin på msn nyss typ om det här:
Abbe \ Liberae sunt nostrae cagitationes säger:
hmm jag skriver rätt bra me vänsterhanden

Abbe \ Liberae sunt nostrae cagitationes säger:
jorå mat är det bästa som finns i många situationer i livet. eller?

Hehe. Vi var väl trötta. Godnatt! (Mimmi ger er en porrig godnattblick:)
 image174

/Lovisa

maskeraden.

image170image171image172image173

Hej gott folk!
Jag låter bilderna tala mest för sig själva. Men jag kan ju lägga till, för er som inte förstod det, att igår var grymt. Vi dansade som att det inte fanns någon morgondag! Bland gästerna kunde man träffa på Ronja Rövardotter (som sedan förvandlades till Tina Turner), Björn Borg, Marilyn Monroe (som ju höll i det hela), en geisha, skalman, Harry Potter, Larry, fantomen på operan, en katt och nåra fler. Ja, kul som tusan hade jag iallafall!

Idag har jag kanske inte varit på topp dårå. Men jag klagar inte! Tänkte summera mitt matintag denna där, för jag har ändå inte gjort något mer interessant. Haha. I alla fall:
Ett glas nyponsoppa
En mikropizza
En bit chokladkaka
En pizza
Ca 15-20 glas vatten/juice/fruktsoda

Funderar på att gå och äta något med fibrer i nu. Känner att min mage kommer att bli lite bråkig annars.
Hare så fint! /Lovisa

förvandling.

image169
Hej på er mina vänner!
Sitter hemma hos Anna. Vi har precis käkat middag, pasta och en sås a la Lovisa (som jag kanske hade kryddat lite för entusiastiskt...). Nu ska snart förvandlingen påbörjas. Hejdå Lovisa, Hej Minnie Mouse. Anna har redan börjat anta skepnaden av Marilyn Monroe. Ikväll kommer att bli himlans toppen!

Vi ses, ha en fin fredagskväll!
/Lovisa

en annan resa.

Hello!
Ligger i sängen med en gosig filt virad runt mig. Är såå trött. Imorse blev jag och Anna väckta av att dom höll på att såga ner träd på gården... Typiskt. Kanske tar en liten power nap nu, så att jag (förhoppningsvis) blir pigg och kan plugga sen.

Jag och Anna hade iallafall en väldigt trevlig vistelse i huvudstaden. Vi gick mest runt hela dagen i massavis med affärer. Och det där med att jag inte skulle köpa något gick ju inte sådär jättebra. Jag hittade nämligen väskan. Väskan med stort V. Jag var liksom tvungen att köpa den.
Såhär ser bilden ut på hemsidan, men den gör den ingen som helst rättvisa. Jag hittade även världens coolaste ring i SOUK-gallerian. Det är en svart kamera på den. Jag får fota sen och visa. Kan även lägga upp lite bilder jag tog när vi var där. Sen var vi iallafall helt slut och gich hem till lägenheten och hade en jättemysig kväll med Keldas mumsiga tomatsoppa, choklad, Idol och Top Model.

Som sagt ska vila nu, sen plugga. Och förresten, tror inte jag har nämnt det, men vi är lediga pga studiedagar. Inget skolk här inte! Haha.
Puss och kram /Lovisa

på en resa.

image168
Mittimot låg Forsmark.
Hejhej!
Idag har jag varit med klassen på resa till SKG. Det är ett slutet förvar av kärnkraftavfall. Jag har alltid undrat vad som görs av det som "blir över" i kärnkraftsverk, så nu fick jag äntligen svar. Okej, jag antar att ni inte vill att jag ska rabbla hela processen här. Men det var interessant iallafall. Sedan fick vi åka ut på typ en lång pir som gick ut i sjön (bilden ovanför) som låg där, och i sjön fanns massa fåglar. Sånt gillar vi. Vi naturare alltså. Haha. Det var även fika och lunch och massa gratis kaffe också. Sånt gillar jag!

Imorgon så ska jag och Anna ta en tripp till Stockholm. Sånt kan behövas för oss stackars Uppsalabor. Vi bor över också i lägenheten på Östermalm. Det blir mys! Tror inte det blir så värst mycket shopping, måste ju spara lite nu inför London... På fredag blir det förresten väldigt kul, för då ska jag på maskerad! Tjoho, det var verkligen länge sen. Jag älskar att klä ut mig.

Nu ikväll är mina enda planer DH, annars så borde jag vara duktig och plugga en liten bit. Får se hur det blir med den saken...
Kramar till er. /Lovisa

jag hade velat bli rockstjärna en måndag.

image167
Bild: Jag.
Hey babes!
Hur mår ni? Jag mår fint. Dagen gick så snabbt. Måndagar går väldigt alltid väldigt snabbt, det är verkligen skönt. Vi hade spanska, matte (vi har en jättekonstig tjock lärarkanditat och som alltid visar rumpan, och jag tvivlar på att han har några kallsingar på sig...), fysik (min hjärna lägger av sekunden jag sätter foten i fysiksalen) och religion. När skolan var done åkte jag och Anna hem till mig och åt äppelpaj, sen la vi oss i min soffa och pratade London. Hihi.

Imorgon ska jag iväg med klassen till SKG. Har inte alls fattat vad det egentligen ÄR, men det visar väl sig imorgon!

Nu ska jag slösurfa lite, sen tänkte jag lägga mig och läsa Candide...
Kram från eder /Lovisa

scones, candide, söndag.

image165
Hej bästa läsare!
Blev väckt av mamma som hade gjort nybakta scones. Satte mig i soffan och åt dom och drack grönt te. Läste DN Söndag och löste Soduko... Länge. Så skönt. Nu är planerna för dagen:
  • Läsa Candide, av Francois Voltaire. Bok vi måste läsa i svenskan.
  • Plugga fysik. Jag hänger inte alls med. Måste få ordning på det där redan nu...
  • Duscha. Kanske bada?
  • Gympa.
  • Bädda rent sängen.
  • Skriva brev.
Igår kväll blev jag helt galet partysugen. Jag satte på sjukt hög musik så porslinet i köket skallrade. Nästan så att det hoppade ur skåpen. Sedan lagade jag mat och dansade runt tills svetten rann. Jag längtar till London.

Ha en bra söndag!
/Lovisa

syster, stan, lördag.

image164
Fin ihopsnickrad bild av mig.
Hejsan!
Så underbart med lördag... Imorse låg jag och drog mig lääänge i sängen innan jag gick upp. Sedan lagade jag en omelett och efter det tog jag med mig syrran ner på stan. Vårt mål var ett par höstskor till henne. Syrran alltså. Vi letade igenom alla affärer men hittad inte dom rätta. Tillslut så gick vi in på Sko Punkten, och där fanns dom. Konstigt tyckte jag. De blev iallafall ett par bruna fina stövlar. Jag köpte en kofta till henne också. För det är ju världens bästa plagg. Till mig själv blev det visst ett knalligt blått nagellack, och när syrran hade åkt hem så smet jag in på Myrornas och hittade en mysig långkofta och en jättefin blus. Den är svart med vita bodyrer vid halsen. I love it! Kalaset blev väldigt billigt och trevligt.

Och så bokade vi ju flyg till London igår. Men när vi skulle gå in och boka hotellrum (vi ville ha ett twin room) så är det ju självklart SLUT. Grejen var att vi var inne och tittade igår eftermiddags, och då fanns det rum kvar... Tyyyypiskt. Aja, vi bokade ett 4-rum istället, så nu får vi bo med en till skummis. Men det som är bra är att det blev sjukt billigt. 900 spänn för fyra nätter!

Snart tror jag massa gamla kompisar till mamma kommer hit. Dom kommer att säga att jag har blivit stor. Tack!
/Lovisa


it makes me wanna hear it on and on and on and on.

image163
Bild: complejo.deviantart.com
Tjingeling!
Ah fredag mums så härligt. Hade bara två lektioner idag. Och ett hål på 1,5 timme. Sånt är lite tråkigt... Klockan ett hade vi brandövning. I samband med det blev vi fotade, elevrådsfoto, eftersom att på Rosendal så är ju alla elever med i elevrådet. Smart. Efter skolan åkte jag hem till Anna. Vi satt och pratade framtid, resor och London väldigt länge. Och halvsov lite. Ikväll ska iallafall London bokas! Wiho, det kommer att bli så sjukt fantastiskt superkul! 29 oktober till 2 november, på höstlovet alltså. Åh, så kul det ska bli att träffa Maya igen också. Iih!

Ikväll måste jag städa mitt rum. Jag har fått mordiska blickar av mamma och pappa hela veckan... Annars så ska vi käka krabba och vitlöksbröd. Mums på det! Kanske blir lite Idol också? Man vill ju hänga med i snacket liksom.

Hoppas att ni får en bra helg!
/Lovisa

something else then glory.

image162

Hej på er.
Gud jag vill åka härifrån. Jag orkar inte vara här, i Uppsala. I helgen måste vi (jag och Anna) boka London. Herregud vad kul det ska bli. Åh. Jag vill dit nuuuu. Please! Jag hatar det här stället! Nä okej, nog om detta. Jag är bara fruktansvärt trött.

I skolan idag hade jag tillexempel biologi, där hade vi artprov på lite träd. Lätt som en plätt. Nån gång på förmiddagen hade vi fysik då jag fick reda på när provet ska vara. Samma dag som jag ska ha spanskaprov. Die. Die bitch. Vi hade också engelska när vi skulle läsa en hel Shakespeare-pjäs lite quickly. Jaha, läsa 84 sidor lite snabbt, det fixar jag. Lite snabbt. Gud, vad tänker lärarna på nuförtiden?

Nej Lovisa nog med gnället! Imorgon är det fredag vilket är underbart! Helgen har jag inte så mycket planer för. Jag vill... Spendera pengar.
Puss! /Lovisa

goodnight sleep tight.

image161
Godkväll!
Jäääsp. Ska precis sova, men kom på att jag inte hade sagt nått på bloggen idag, och det måste ju självklart göras! Ja, dagen började dåligt med en väldigt misslyckad skolksovmorgon. Väckarklockan ringde och jag orkade verkligen inte gå upp så jag tänkte att jag skulle ta en skön sovmorgon. Men icke. Kunde inte somna om. Värdelöst. När jag kom till skolan så möttes jag av ett mysigt Coopertest. Hu. Jag dog typ. Man blir ju så glad av att få veta att man är "Dålig" (man kollade var ens tid låg på en skala och fick veta om man var bra eller dålig ungefär). Man blir ju så peppad och kämparglöden höjs ju enormt! NOT.

Dagen blev som tur var bättre (efter 40 minuters lunchkö, och tusentals minuter av tråkig svenska och religion) för sedan var det trevlig kör. Och när jag kom hem bakade jag och syrran scones. Och sen har jag haft tv-tittarkväll. Med Grey's Anathomy och allt. Det gillades.

Nej hörrni sova var det ju...
Godnattkramar /Lovisa

desperate escape.

image160

Hej mina vänner!
Sitter här med spanskaboken vid min sida. Ska snart sätta igång och plugga verb, tänkte bara uppdatera lite här först. Skolan idag började med kemi. Vi labbade och tog reda på lite olika saker angående jämvikt, som vi håller på med nu. Sedan var det låååång matte. Då satt jag mest och flummade med Anna i min klass, haha. Efter det intog vi lunch och sedan när man trodde att dagen var slut och man får gå hem så fick man reda på att vi skulle se på film resten av eftermiddagen.
Köpmannen i Venedig was the film. En dramatisering av Shakespears pjäs, vi håller på med Shakespeare nu på engelska. Filmen hade nog varit bra om jag hade suttit hemma i soffan, men nu i ett klassrum med ca 70 andra personer så var det svårt att hålla koncentrationen uppe...

När jag kom hem från skolan kom Anna över till mig och vi fotade lite. Insperationen var detta tidningsomslag. Tror att det blev riktigt bra!

Nu: Spanska verb. Jippie!
Massa kramar. /Lovisa

Ps.
Jamenjuste. Ikväll börjar dom desperata hemmafruarna igen. TJOHO!

and then when you are not in my dreams.

image159

Hola amigos.
Måndag igen dårå. Denna måndag har jag mest konstaterat att jag hatar fysik, att jag har problem att se normal ut på skolfoton (vi fick dom idag) och att jag alltid klär på mig för mycket kläder och blir supersvettig. Japp! Sedan har jag även lagat middag. Pasta och skinksås, med recept och allt, jag är inte så bra på att improvisera. Haha.
Jag borde plugga. Jag vet att allt kommer att komma som en bomb om några veckor. Och då kommer jag få stressattack och dö, och det vore ju inte så kul, right? Så... Jag borde ta fram religionboken nu... Och plugga på om judendomen... Eller... Kanske... Inte.

Älska mitt självdiciplin!
Puss på er. /Lovisa



you bastard.

image158
Jag tror jag blir tokig. Imorse satt den en jävel på min mage. Nu hittar jag en vid armbågen. Kan inte dom där äckliga  fästingarna lämna mig ifred! Jag kan ju inte vistas på mitt eget landställe utan att dom hoppar på mig i flockar! Aaaah.

Nu: SOVA!

/Lovisa

why dont you write me a letter?

Hallå!
Är tillbaka hemma i stan, här har jag gjort klart ett av de två mål jag hade den här helgen. Jag har skrivit klart ett brev. Det andra målet (göra fysikläxan) har jag tyvärr inte lyckats med... Får ta hjälp av någon i skolan imorn. Idag har jag annars, tja, inte gjort något särskilt interessant direkt. Haft det skönigt på Gräddö. Eller jo! Imorse gjorde jag något fantastiskt superkul! Jag pratade med Elin i telefon! Åh, det kändes så bra att få höra hennes röst. Det är exakt 10 veckor sedan vi sågs senast idag. Helt sjukt. Men hon verkar ha det bra där borta. Lite pojkproblem bara, men sånt brukar man överleva. Men dom 10 minutrarna i telefonen med Elin var iallafall väldigt väldigt värdefulla för mig (Eh, ja bokstavligen talat också, mitt saldo var 170 kr mindre efter samtalet, haha). Hoppas vi kan ringas mer!

Nu måste jag slänga mig in i duschen och sedan sova så att jag vaknar pigg och glad, redo för en ny vecka, imorgon. Eh ja, får se hur det blir med "pigg och glad"... Men men.

Hejdå sötnosar!
/Lovisa

to let myself flow is the only way of being.

image156image157
                                                                                                           Jag som ser väldigt vindögd ut.

Hej gullisar!
Ligger i min säng ute på mitt landställe och myser. Annars idag så har jag åkt bilresan hit, spelat monopol, huggit ved, ätit peacemärken-godisar och lite annat. Så skönt med helg. Mina planer är att någon gång under helgen göra fysikläxan och att skriva brev.

Bra saker just nu:

Alla fina höstlöv
Sex and the City
Kaffe
Fina brev som jag får
Ane Brun
Att min födelsedag närmar sig
Höstkläder
Schulman-brödernas bloggar
Min lugg

Så. Nu ska jag gå och kolla hur det är med min landetkompis Isak. Var länge sen jag träffade honom, senast i sommras!

Ha en mysig helg!
/Lovisa

i can say that i'm not.

Godkväll!
Fredag! Underbart! Har just avnjutigt en jättegod middag bestående av enchiladas med mor och syster. Innan det så kom jag hem helt slut efter en runda på stan + fika med Anna. Jag och Anna gick runt i massor av affärer, men det fanns inte mycket att ropa hej för... Bara ett par svarta jättebilliga jeans som Anna köpte, och en svart klänning från nya Vila-affären som jag köpte. Den kommer att bli väldigt bra både till vardags och till fest. Perfecto!

Nu ska jag parkera mig (och lite ostbågar) i soffan och hitta något bra på tvn.
Ha en bra fredagkväll!
/Lovisa

new.

image155

Juste, gjorde lite höstmys här på bloggen också. Blev inte så supersnyggt. Gör kanske om det någon dag när jag har tid... Det där med HTML-koder är inte min grej liksom.

/Lovisa

Ps.
Den tjusiga profilbilden har Anna tagit.
Ps 2. Om ni inte kan se det nya så får ni uppdatera sidan. :)

when autumn leaves start to fall.

image154
Bild jag tog förra hösten.

Hej kära läsare!
Åh, vädret är så fint och mysigt. Eller, vädret och vädret - hösten! Jag och Anna satt i solen och surplade kaffe på lunchen. Underbart. Och det är inte så att man blir svettig och äcklig heller, eftersom det är lite kyligt. It's perfect.
Annars idag har det varit trevligt, bara att jag har varit så otrooooligt seg. Men nu är det ju snart helg (igen! Gud vad tiden går snabbt, kändes som att det var måndag igår!) så jag höll ut. Och vil slutade tidigare också. Och halva biologin satt vi och knarkade Ane Brun.

Funderar på att gå ut och springa ikväll. Måste träna upp mig inför Cooper-testet (2.4 km på tid) nästa vecka... Hm, får se om jag orkar.

With love from me to you!
/Lovisa

who are you?

Hej!
Dagen har varit fin. Hade bl.a. gympa där vi hade "Robinsson-lekar" (yes, underbart namn!). Man skulle t.ex. göra upp en eld och få snöret ovanför elden att gå av, konstruera en pilbåge + pilar. Haha, det var kul. Jag kände för att flytta ut i skogen eller nått. Annars var det kör också... Kul som vanligt. När jag kom hem så väntade en färsk Elle, så jag fastnade med den en stund, men sedan pluggade jag spanska-glosor.

Hörrni jag undar en grej. Vilka är ni egentligen som läser min blogg? För jag har berättat om den för kanske 3-4 personer, men enligt min besökarstatestik så är det verkligen fler än 3-4 personer som läser bloggen! Vore kul om ni bara kunde skriva ett litet "hej" och ert namn eller nått. Kanske hur ni hittade hit?

Tack, puss och hej, vänner!
/Lovisa

there's a cold breeze coming.

image153
Bild från vårt hotellrum i Paris.

Hallå där.
Usch fy blä vilken grym mensvärk jag har. GRYM! Och jag känner för att spy. Förlåt, det här ska inte ni behöva läsa om. Var bara tvungen att säga det. Så. Idag i skolan var jag väldigt opepp pga ovanstående orsak. Men som tur var så hade vi bara en (låååång) mattelektion. Sedan åkte vi till Botaniska trädgården och gick på guidad rundvandring. Det var interessant. Jag smet tidigare (fortfarande pga ovansående anledning, haha) och åkte hem och la mig i min soffa. Och här ligger jag fortfarande. Och tycker synd om mig själv. Och längtar bort. Till Paris, till exempel...

Och nu måste jag plugga lite. Blir ett F&S-pass sen, klockan 19. Puls Medel, i think.
Hare så fint mina vänner!
/Lovisa

Avslappnad söndag.

image152
(Bild: veraplus.se)

Hej!
Dagen har varit jättemysig och skön. Först vaknade jag ganska tidigt och grattade pappa, som fyller år idag, på sängen. Sen myste hela familjen i mamma och pappas sängar och käkade frukost där tillsammans. Efter det tog jag en powerwalk (töntförklarat ord ohja) med Molly. När jag kom hem stack jag och familjen till en skog och plockade svamp. Myyys! Sedan åkte vi till Ulvakvarn och åt lunch. Också myyys!

När jag kom hem träffade jag Anna och vi åkte tillsammans till Friskis & Svettis nere på stan. Där gick vi på vårat första (Ki) Yoga-pass någonsin. Det var avslappnande, men krävdes mycket statisk styrka. Efteråt kände jag mig typ nyfödd. Så skönt!

Nu ska jag gå ner och äta födelsedagsmiddag för pappa. Tror det blir oxfilé, mums.
Puss och kram, Lovisa.

underbara pumps.

image151

Mina vänner, ser ni dom underbara pumpsen här ovanför? Dom är till salu! Vintage från 50-60-talet. Jag säger bara kolla in dom bruna i mitten. Ååååh, ge mig stolek 37 snälla Gud.

Råkar du vara otroligt lyckligt lottad med stolek 37 så tycker jag att du ska skynda dig
hit.

/Lovisa


friday.

Tjingeling!
Fredag idag, det blir man alltid peppad av. Dagen har varit prima. hade sovmorgon och sedan inte allt för tråkiga lektioner i skolan. När skolan var slut satt jag kvar med Emelie, Anna och Heba och fikade massa bullar och gott (skolkaffeterian är icke att förkasta!). Sedan var jag och Emelie ambitiösa och gjorde massa matte. När jag kom hem slängde jag på mig träningskläder och drog till Friskis & Svettis och tränade med Anna. Vi är så duktiga så!

Ikväll har jag annars käkat thaimat med syrran och mamma och sen lekt med söta Molly (en hund alltså) som vi ska ha den här helgen. Mums på henne.

Imorgon är det Kulturnatten. Vad händer då? Vet inte, vi får se. Vädret kommer i allaf all vara sämst... Buhu.

Nu ska jag kika klart de sista avsnitten av Sex and the City, jääättemyyycket buuuhuuu!
/Lovisa

Skadad fot.

image150
Ajaj, skor som inte är att leka med... (Bild: Okänt)
Hallo!
Gud min kropp känns helt mörbultad. Har sjuuuk träningsvärk i hela kroppen, och så har jag sprungit runt i mina 10 centimeters idag. Dåligt skoval, eftersom vi var ute och kollade på träd hela biologin och sen åkte jag ner på stan direkt efter skolan och gick runt där i timmar. Well, jag var snygg i alla fall. :) På stan handlade jag och mamma presenter till far min, som fyller år på söndag. Sedan gick jag själv en stund också och handlade lite smågrejer; en ring med något läskigt djur på, ett par smurfblå strumpbyxor, knästrumpor och en rolig mössaktig sak. Eller det såg iof mer ut som ett väldigt brett pannband... Aja, sött vare i alla fall.

Nu ikväll har jag ätit pannkakor och kollat på Top Model. Men nu måste jag sova. Sööömn. Aaah. Ge mig.
/Lovisa


REACH.

image149
Nästan Reginateatern. Nästan. (Bild: pullman-museum.org)

Godkväll kära ni!
Dagen har varit finfin. I skolan hade vi bl.a. idrott på Studenternas. Friidrott dårå. Det var kul. Jag är absolut sämst på det, men det var ändå trevligt. Sedan var det lunch (ugnspannkaka och spenatsoppa) och efter det hade jag en svenskalektion och sen en religionslektion. Next class var skolkör. Vi är många i kören nu, det är roligt. Ganska många killar också. Mh, då blir det basigt och mysigt. Vi sjöng Sånt är livet, Till dig (tror jag att den hette) och Isn't she lovely.

Efter kören åkte jag och Anna hem till mig. Vi surplade kaffe och pluggade. Sedan drog Anna och jag åkte ner på stan. Där mötte jag upp Emelie och några på ett café och käkade mumsig middag. Efter middagen gick vi och handlade godis (måste bara flika in en grej, det är ju nollning nu, så det var massor av studenter på stan. Ett gäng försökte byta ett Kinderägg mot min mobil. Eeeh, skulle inte tro det, sa jag och gick.). Med godiset begav vi oss till Reginateatern vi skulle gå på en pjäs som heter Reach, som en del av engelskan i skolan. När vi kom dit visade det sig att det inte fanns några platser kvar! Suck. Men vi väntade tills alla hade gått in och då fanns det faktiskt precis fyra lediga platser över. Perfecto.

Teatern var toppen tyckte jag. Det var bara två skådespelare var av den ena, en man, kom från Sydafrika, så han hade en sån där skön dialekt. Den andra var en kvinna och talade svenskig engelska. Orkar inte gå in på mer vad den handlade om, men bra var den iallafall. Gå och se den om du bor i Uppsala.

Hjälp vad långt det blev. Nu slutar jag innan ni får kramp i ögonen!
Godnatt! /Lovisa

En blond freja.

image147image148
                                                           Bild: supermodels.nl

Klippningen är klar! Är faktiskt väldigt nöjd. På längden tog jag kanske 7 cm och sen blev det en söt ganska lång lugg. Jag ser ungefär ut som en blond version av Freja Beha Erichsen, inte så illa inte. Fast min lugg är inte lika tjock, och inte så bred.

Nu ska jag sticka iväg och träna!
/Lovisa

Cut.

image146
(Bild: Okänd...)
Hejhej!
Åh, ska till frisören om typ tjugo minuter. Underbart. Älskar att vara nyklippt! Vet inte riktigt hur jag ska klippa mig... Det blir nog inget dramatiskt i alla fall... Haha. Aja, vi får se. Dagen annars har varit trevlig. Jag har haft lååång kemi och lååång matte. Slutade runt 12, det var väldigt skönt. Jag åkte hem och pluggade och bakade en kladdig chokladkaka. Den blev supergod! Mmh...

Planerna för resten av dagen är att klippa mig (som sagt), träna på Friskis med Anna och sen se på Top Model. Och skriva brev till Elin! Jag saknar henne...

Måste borsta ut mitt hår nu, so long!
/Lovisa

sky.

image145
Bild: Anna Berglund, Modell: jag


Hej kompisar!
Måndag igen, dårå. Fast måndag känns ändå helt okej nuförtiden. Vet inte varför, men det känns som att den här terminen kommer att funka. Känns jättebra att ha den inställningen... Förut fick jag ångest av att höra ordet 'måndag', ungefär. I alla fall - skolan var som vanligt, efter skolan åkte jag och Anna hem till mig och hade en photoshoot, ett resultat ser ni ovanför. Ser det inte ut som att jag ligger på ett moln och funderar? Hihi.

Lite senare drog vi hem till Anna och lagade middag, och sedan tog vi oss ner på stan. Vi landade på Grand där Malin Nilsson hade spelning. Riktigt duktig tjej. Efter henne var det bandet Stooky Stooy som vi stannade kvar och lyssnade på, två av killarna i bandet går i min klass. Dom var också great!

Nu ska jag krypa ner i sängen, puss å gull.
/Lovisa

Doutzen Kroes för W.

Måste visa lite mer bilder från photoshooten med Doutzen i Ws augustinummer.
Är dom inte typ fantastiska?

image139
image140
image141
image142
image143
image144
/Lovisa

Satc.

http://www.fanpop.com/spots/sex-and-the-city/videos/30031

Det här måste vara ett av de bästa Sex and the City-avsnitten genom tiderna.
Carrie läser "poesi" ur Vogue för Aleksander (han spelar pianolåtar han själv gjort till henne, och ger henne en underbar Oscar de la Renta-klänning)
Miranda gifter sig med Steve
Samantha får reda på att hon har bröstcanser

Åh, knark, mitt knark. Satc, ni hör ju själva, det låter otroligt beroendeframkallande och farligt.
Nu ska maratonet fortsätta.

/Lovisa

Höst på landet.

image138
Bild från W:s augustinummer. Pälsigt och höstigt.

God eftermiddag!
Har tagit flykt ut till landet i helgen. Sitter just nu framför en spraklande brasa och myser. Ska snart ta en kopp kaffe. Kaffe (och andra varma drycker) är godare när det börjar bli kallare ute, har Anna och jag kommit fram till. Idag har jag förutom att mysigt framför brasan varit ute och skördat i vårt trädgårdsland. Massor av bönor, pumpor, morötter, rödbetor och annat. Mumma.

Åh, måste bara (än en gång) säga att jag älskar den här årstiden! Den är så fruktansvärt mysig. Och nu börjar träden skifta färg också. Det är så fint, jag skulle kunna ta 100-tals bilder på det! Iih.

Kaffet väntar. Ha en bra helg!
/Lovisa