Veti kli bre.

Hej bloggis!
Oj Gud jag är så trött. Måste krypa ner i min säng, kan knappt skriva på datorn bokstäverna vill inte (eller så är det min hjärna som inte vill). Idag gick jag i skolan (NÄHE!?) och den var väl mest som vanligt, sedan kom jag hem, sedan tränade jag med Anna, sedan käkade jag middag, sedan tittade jag på Top Model, sedan duschade jag, nu sitter jag här. Okej, förlåt det där var allt jag var kapabel till.

Jag bjuder på en härlig konversation som jag och Anna hade nyss på msn. Jag är verkligen så bra på att föra ett samtal med en annan person...

anna berglund säger:
godnattgodnatt min fina skatt!
Lovisae säger:
okej
Lovisae säger:
eeeh
Lovisae säger:
ja
Lovisae säger:
imorn
Lovisae säger:
eller nej
Lovisae säger:
kanske
anna berglund säger:
HAHAHA
Lovisae säger:
hm...
anna berglund säger:
va?

Vet inte vad jag babblade om där alltså.

Godnatt på er mina skatter.
/Lovisa

Autumn in my heart.

image137
Hejsan!
Mm, hösten är här. And i love it. Många tycker nog att jag är lite dum/tokig. Men jag äääälskar verkligen hösten. Den luktar så gott. Smakar så gott. Den är så fin. Man får ha en fin sjal/halsduk och sin fina höstjacka. För mig är den här underbara hösten i september till oktober, sedan blir det inte alls lika kul. November är så... grå. Så novmber får tyvärr inte vara med under benämning höstmånad för mig.

Skolan idag rullade på som vanligt. Hade första skolkören för terminen! Det var kul, men hjälp vad många vi var.

Dagens låt: Bubble toes - Jack Johnson, gud vad den har suttit svetsad på min hjärna idag!

Nu ska jag kika Sex and the City.
Hejdå gullungar! /Lovisa

Ps. Förresten, igår köpte jag och Anna Friskis & Svettis-kort, och startade vårt nya träningsliv. Tjoho!

Vad dom heter? Ben!

image135
Sienna miller för Vogue. En photoshoot jag inte skulle tacka nej till..! (Bild: www.style.com/vogue)
Tjingeling!
Idag var egentligen första riktiga skoldagen, när vi fick jobba på lektionerna och så. Men det gick bra. Slutade 14.15 sååå... Hade min första (för gymnasiet) religionslektion, det var superkul! En tråkig sak är dock att jag har fått min engelskalärare i spanska och hon är... Eh ja... Inte. Bra.

Efter skolan åkte jag och Anna hem till mig. Först bakade vi en deg och la oss i min säng och kollade på Lilla Sjöjungfrun. Underbar film. Underbart rolig film! Något som man till exempel aldrig har lagt märket till är att Ariel bryter. Låter typ lite franskt/tysk. Men tydligen så är hon som gör rösten från Norge... Ah, det var vädigt kul i alla fall.

Sen tog vi vårt pick å pack och åkte hem till Anna och käkade middag. Efter det rullade vi ner mot stan för att fotografera lite. Jag modell och Anna fotograf alltså. Kan kanske lägga upp lite av resultatet sen. Tror att det blev rätt schyst faktiskt!

Nu ska jag kanske spana in den där nya reality serien som utspelar sig på Akademiska.
Ciao! /Lovisa

Rädd och svettig.

image134
Audrey är i alla fall snygg (Bild www.posters.com).
Hej!
Idag har jag sprungit runt på stan med mamma och syrran. Vi gjorde en massa ärenden. Bl.a. hjälpte jag till att hitta ett par snygga jeans till Sofia, syrran alltså. Hon blev överlycklig och nämner nu ungefär var tionde minut hur mycket hon gillar sina nya jeans. Jag fann iallafall en asläcker svart fodralklänning (äntligen!). Den har ryggurringning också, huuur snygg som helst. Från Weekdays egna märke. Blev även en ring med stor, bärnstensliknande sten och ett nagellack. Tjoho!

Man skulle nu kunna tro att jag har haft en utomordentligt trevlig dag, men tyvärr är så inte fallet. Det är nämligen lönehelg, vilket resulterar i att det är ca 12939019 personer på stan. Alla helt hysteriska. Jag mest rädd och svettig.

Nu ska jag hjälpa till middagen.
Adios! /Lovisa

sökes; vän.

image133
(Bild: supermodels.nl)
Hej!
Här sitter jag coh tänker att jag måste skaffa fler vänner. Fast. När jag tänker lite till så tänker jag att nja, kanske inte, ändå. Jag tycker det är ganska trevligt att vara med mig själv. Jag får tid för mycket mer saker som jag aldrig skulle ha tid med om jag hade ett gigantiskt umgängesnät. Läsa till exempel. Och lyssna på ny musik. Och städa!

Idag gick jag ganska kort i skolan, fast det kändes länge. Knäppt... Efter skolan åkte jag ner med några (nya! plus i kanten där) vänner och käkade glass i solen. Det var värt.

Ikväll ska jag och mamma hyra film och äta krabba. Jag och mamma är så bra.

/Lovisa

Here we go again (skola).

Tjohej!
Sitter här nyinsmord och luktar oliv. Tänker att jag ska gå och lägga mig snart eftersom att jag har sovit sammanlagt kanske sex timmar de senaste två dygnen... Något slog fel när jag bröjade med fasta rutiner igen. Kunde knappt äta middag heller, fick otrolig magknip efter en två pannkakor (bör nämnas att jag är en sån som äter minst sju).

Tänkte i alla fall bara rapportera om dagen lite snabbt. Första "riktiga" skoldagen idag, men den blev väl inte direkt så "riktigt". Vi fick mest information om kurserna, började pilla lite grann i några av dom osv osv. Idag var även min senaste dag, 15.50 slutar vi. Därserman. När jag kom hem mådde jag ej bra så jag la mig i min soffa och somnade på två röda. Sedan, efter ett tag, tvingade jag upp mig själv, för jag vill verkligen få en hel natts sömn inatt.

Efter middagen gjorde jag läxor (tjoho!) och senare gick jag och mamma ut på en kvällsprommenad. Det var skönt och jag blev väldigt sugen på att ge mig ut i löpspåret.

Nu ska jag läsa lite magasin och sen sova (förhoppningsvis).
Puss och godnatt!
/Lovisa

Ett till hedjå.

image132
(En glad Maya från i söndags.)
Hej kära ni!
Jahapp då har jag sagt hejdå till en till kompis. Nu har jag en kvar. VÅGA INTE ÅKA NÅGONSTANS ANNA! Imorgon åker alltså Maya till London, Hanworth. Det kommer att bli fruktansvärt tråkigt utan henne. Och tomt. Kul verkligen inte.

Idag började skolan igen. Det var inte så farligt som jag hade väntat mig. Vi fick mest massa papper och information om läsåret och så. Ett schema fick vi. Ett schema som var helt okej. Slutar tidigt ganska ofta. Nice. Jaha, då får vi se om jag överlever 2:an. Hoppas på det bästa! Eh...

Annars (sen sist alltså) var jag på trevlig grillning i söndags, jag och Maya flippade lite, men why not liksom!? I måndags träffade jag Emelie och shoppade skolsaker inklusive lunchade, trevligt ohja. Och igår städade jag mitt rum jättemycket och sen kom Maya till mig på kvällen. Vi njöt mest av varandras sällskap och kollade Sex and the City och sov sen tillsammans.

Lycka till imorgon Maya, du kommer att få det superbra därborta!
Massor av pussar och kramar till dig, och mina andra läsare.
/Lovisa

Avskedskalasigt.

Hello bloggen!
Ikväll så ska vi samla ihop ett gäng och fira att Maya åker till London på torsdag! Wohooo! Haha nej, vi ska självklart inte fira. Men vi ska i alla fall ha någon slags liten avskedsfest för Maya. Nu när jag tänker efter så är du ju himla konstigt att man festar när någon nära vän åker bort, för att vara borta 1 år. Jag menar, det är ju inte alls kul... Hm. Strange...

Aja, vi ska göra det bästa av kvällen, det blir säkert toppen. Även fast jag kommer att sakna Maya som en galning sedan när hon har åkt... Usch, ska inte tänka på det. Nu måste jag ladda upp, samla energi för att dansa helt crazy ikväll! Jippie!

Ha en skön söndagskväll!
/Lovisa

Min perfekta dejt.

image131

Okej, tillåt mig skratta:
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!
(Vill du också skratta? Gör testet
här.)

(Ja, det var också ganska roligt att min kvinnliga dejt var Tone. Kjempegreit, inte sant?)

/Lovisa

Stillat behov.


image130
Kate Moss, läskigt snygg bild. Allposter.com.
Hej kära läsare!
Vad härligt det är med lov. Just nu så tar jag det bara extremt lugnt och gör det jag känner för. Lovely life. Igår stillade jag mitt shoppingbehov. Kom hem med värsta fynden. Två klänningar från H&M (ett mörkblått fodral med stora hjärtan på och ryggurringning + en senapsgul i ganska tungt tyg, någon ullblandning = 350 kr tillsammans), ett på vita Keds på halva reapriset (150 spänn, thats what i call a bargin!) och ett par svarta ankelbots från Wedins med kytning som var perfektionen it self typ. Precis sånna som jag har drömt om. De är i mocka, med 10 cm klack (stackars mina fossingar...) och liten platå. Sa jag att det var på halva priset? Åsså ett läderarmband också. Värtsa fynden iallafall.

Idag har jag först packat upp massa packning, slängt ur massa kläder ur min garderob (som är proppfull!), sedan träffade jag fina Maysen. Vi pratade, rensade lite i hennes rum (hon åker till London om 8 dagar, hjälp) och såg på film.

Nu ska jag tvinga ner mig i sängen och läsa Aprilhäxan av Majgull Axelsson. Inte för att boken är dålig alltså, tvärt om, men jag har vänt på dygnet och går annars och lägger mig sisådär klockan 3. Not good.
Ses. /Lovisa

hello and welcome to my life!

Senast lästa bok: Den gamle och Havet av Ernest Hemmingway
Hår: MÅSTE BESTÄLLA KLIPPTID!
Favoriträtt: Hemalagat lyx.
Dricker: Lättmjölk till maten.
Musiksmak: Lyssnar på det mesta. Men rock och duktiga sing-a-song-writers går alltid hem.
Musikfavoriter: (Just nu:) Red Hot Chili Peppers, Queen, Jack Johnson, Ane Brun, Bob Dylan, Ebba Forsberg.
Bästa låt: Hjälp, vet inte. Jättemånga.
Favoritårstid: Vintern (runt jul) och sommaren (i juli/augusti).
Klädstil: Mordern med personlig edge.
Viktigaste ägodel: Min laptop, verkligen.
Bästa vännerna: Anna, Maya och Elin.

Det mest tragiska är: Att jag satt uppe till halv fyra och kollade på gamla Top Model-avsnitt igår (idag!).
Jag önskar:
Att jag fick resa hur mycket jag ville och precis när jag ville.
Jag vill bo: Där jag trivs och inte blir uttråkad.
Senaste drömmen: jag kommer ihåg är att jag och Anna åkte skidor i Åre men alla Uppsalas skolor.
Min ångest beror på: stress, otillräklighet och osäkerhet.
När jag fyller 18 år vill jag: parta helt galet!
Om jag nån gång får barn ska jag: vara världens bästa mamma.
Jag ser fram emot att: Sluta skolan och göra precis vad jag känner för.

Nåt ibland det bästa som finns är: Dansa naken till sjukt hög musik i mitt kök på Gräddö.
Jag hatar att: vissa människor inte vågar ha en egen identitet och åsikt.
Det bästa med mig är: att jag har dom grymmaste vännerna. Slå det om du kan!
Jag är riktigt dålig på: att komma ihåg saker...
Jag stör mig på att: det finns så mycket här i världen att störa sig på. Jobbigt.
Om 10 år: har jag ett schyst liv på ett schyst ställe med många schysta personer som älskar mig.
När jag träffar någon jag gillar tänker jag: Hej!
Jag är stolt över: Att jag klarade vårterminen i ettan fint med operationen och allt.
Jag vill lära mig: Två till flytande spårk (utöver svenskan alltså).
Jag är förvånad över: hur snabbt sommaren gick.

När jag blir stor ska jag bli:
Större!
Jag blir stressad av: Skolan och när jag är tillsammans med morfar på en flygplats.
En otäck känsla: Ensamheten.
Det mysigaste ordet: Mys.
Om jag bara hade en dag kvar i livet: Skulle jag ha ganska mycket ångest.
Barndomsminne: När jag höll ett elektriskt lucialjus mot toalettväggen (när det var släckt där inne) för att visa Elin och Oskar vilken fin stjärna det blev av ljuset på väggen, dom blev helt livrädda och grät och skrek. Denna händelse är nu känd som "Den mörka grå".
Min största fobi: Fjärilar kanske... Haha, nej det är ingen fobi, men dom är läskiga.
Jag skulle behöva: lite trevliga klädesplagg och accessoarer inför hösten.

The Departed.

image129
Bild från Twitchfilm.net
Godkväll!
I'm home. Nu har jag kommit hem för att stanna, alla sommarens resor är nu slut. Min och Annas vecka på Gräddö var jättemysig (såklart). I lördags när det var så fint väder låg vi på bryggan och njöt, såå härligt. Något som även måste nämnas är att jag har tagit mina två första dopp för i sommar den här veckan! Och nej, det finns ingen värre badkruka än mig.

Ikväll har jag och mamma hyrt film. The Departed, äntligen fick jag se den. Tyckte den var bra, spännande, men genren är inte riktigt min smak... Lite för mycket blod och pang-pang för min stil. Men skådisarna är ju verkligen icke att klaga på så den är klart sevärd. Jag och Anna såg förresten
Illusionisten. Den var inte lika bra som jag hade förväntat mig, men fortfarande bra. Och skådiarna var ju mums-mums.

Nu måste här sovas, klev upp åtta imorse för att packa
och städa i ordning det sista på Gräddö. Så jag är t-r-ö-t-t.
Puss och Godnatt!
/Lovisa

Shoot.

image128

Har inte varit vid datorn på ett långt tag... Eh, ja som ni kanske har märkt! Just nu är jag och Anna på Gräddö och lever det ljuva livet. Vi har fotat en hel del också... Checka bilderna
här på Annas deviantart. Jag är the model och Anna är fotografen. Anna är en great fotograf, det är även hon som har tagit presentationsbilden.

Nu ska vi krypa i säng. NATTINATT!
/Lovisa