Me and the magic boy.

image127
I wish! Nej usch, vulgär bild.
Hejsan!
Som ingen i hela världen väl kan ha missat släpptes ju sista Harry Potter-boken förra helgen. Självklart har jag nu ett exemplar här bredvid mig. Iiih, spänning på högsta nivå! Måste läsa lite till nu, eftersom att kusinerna och alla har åkte nu, så jag kan förhoppningsvis få vara helt ifred.

Imorgon ska vi ha partaj för alla grannarna. Scary.

Hare bra!
/Lovisa

Kusiner och magasiner.

Bonjour!
I söndags kom mina små kusiner och deras mor, alltså min moster, hit. Att min moster kommer hit betyder plöjning av diverse modemagasin. Vi älskar att sitta och läsa tillsammans, kommentera och peka ut saker vi vill ha. Skönt med någon vettig person i släkten... Haha.
image123image124image125 image126
Vogue US, (svenska) Elle, Vogue UK och Harpers Bazaar.

Usch, jag är sur på vädret. Den här sommarens väder har verkligen inte blivit 100%-sommarväder. Inte alls. And that's a pitty.

Planerna annars är att åka härifrån kanske... nästa vecka. Vi får se. Beror på om det är några roliga typer där då.
So long! /Lovisa

Semestern.

Hej bloggen!
Jag har verkligen legat på latsidan när det gäller bloggning den senaste tiden... Men jag har ju faktiskt saker att skylla på också. Skåne var supertrevligt. Var först hos Elin några dagar, i Vejbystrand (urmysigt superskånskt ställe!), sedan åkte jag till Anna, i Falsterbo. Falsterbo var som vanligt supernice. Vädret bråkade lite med oss ibland bara... Förutom dessa ställen så har jag även varit i Malmö ett antal gånger, Köpenhamn och Ängelholm. Alla ställen har varit jättetrevliga. Förvånansvärt nog har jag inte shoppat mycket alls. Hålet i plånboken efter Paris sved alledelles för mycket fortfarande... Fast ett nagllack för väldigt trevliga 25 spänn blev det iallafall, och det är nu en ny favorit!

Skulle kunna berätta massor om vad jag har gjort på alla ställena i skåne (och i Danmark) men nej det gör jag inte. Orkar nog skriva, men jag tror inte ni orkar läsa... Haha. Allt har varit toppen iallafall. Eller nja, det var ju inte sådär supertoppen att jag var tvungen att säga hejdå till min Elin. Hon är nu i Nya Zeeland och kommer att befinna sig där i ett år frammåt. Hur jag ska överleva detta är ännu okänt...

image120
image121 image122
Lite bilder från Vejby, fler kommer från Falsterbo (och de andra ställena).

Puss /Lovisa

Paris, det är städernas stad.

Hello there!
Vill berätta om Paris, men jag vet inte var jag ska börja. Och om jag börjar så är jag inte säker på att jag kommer att kunna sluta! Haha. Men jag kan försöka göra en liten reumé.
Jag och Mamma bodde på ett supermysigt hotell på gatan Rue Jacob i centrala Paris.
Varje dag var ett liten äventyr. Här går mamma genom tullerierna.
Minst fyra kaffe intogs varje dag. På detta café hände även något jättecoolt: plötsligt hoppar Scott Schuman, som driver den kända streetstyle bloggen The Sartorialist fram och fotar mannen bredvid oss!
Självfallet shoppades det mycket. Bl.a. hittade jag en väska från Marc Jacobs, en kjol, en klänning, en kofta och lite annat.
Många
fantastiska
muséer
besöktes.
Staden var helt enkelt underbar. Och romantisk, det var ingen myt!
Vädret var perfekt stadsväder. Mulet men ändå varmt. Fast inte för varmt.

image119
Till Paris ska jag tillbaka, det är ett som är säkert.
Nu har ni sett liiite liiite (tog väldigt, väldigt många bilder) av min Parisresa.

Borde sova nu. Imorgon har jag massa som ska göras. Först packa allt till Skåne, fixa
i ordning mitt rum här på Gräddö, sen åka in till Uppsala och packa resten där, träffa Anna
en snabbis, sedan till Arlanda och catcha mitt flyg. Ujuj. Måste upp med tuppen!
Night, night.
/Lovisa
Ps. Herre Gud vilken dålig kvalié det blir på bilderna i den där dåliga pop-upp funktionen!

Back in Suéde.

GODKVÄLL!
Jag är hemma från underbara Paris. Åh, det var verkligen helt fantastiskt där. Jag är totalförälskad i den staden. Väl hemma möttes jag iallafall av den trevliga överraskningen att far har fixat bredband här på landet. Smidigt, smidigt. Jag får berätta mer om resan och lägga upp bilder senare, nu måste jag gå till sängs. Ujuj, jag är så trött.

image108
GODNATT GOTT FOLK!
/Lovisa