hemma.

Hej!
Är hemma i Uppsala nu. Skönt att komma hem, har lite svårt för att umgås sådär intensivt med familjen i flera dagar... Men det har varit jätteroligt i alla fall! Tyvärr så försvann inte min mystiska sjukdom, utan den utvecklades istället till en öroninflammation. Så jag åkte på pencillin. De första dagarna var jag rätt död så då låg jag och sov mest, men sen gav jag mig ut i backarna ändå. Inte ska en öroninflammation stoppa mig. Åkningen var bra, vi åkte mest på Högfjället, Lindvallen och Tandådalen.

Nu mår jag mycket bättre men jag går fortfarande på pencillin och halsen känns fortfarande som en klumpg sås. Haha, eew. Just nu ligger jag i min säng och myser, men senare idag ska jag nog träffa Anna. Jippie!

Hare så fint! /Lovisa

the seal.

Byebye, imorronbitti drar jag till Sälen och gör backarna farliga några dagar!
Kommer hem på torsdag så vi hörs då! Ha ett jättebra påsklov nu och GLAD PÅSK!

/Lovisa

then you called i love you so.

image253


Okej mina halsbandlar är ungefär stora som tennisbollar och knallröda. Behöver nog inte beskriva hur ont det gör att svälja... Men det gör inte så mycket för igår köpte jag Ane Bruns nya. Den är ju så bra så bra. Låten The Fall (som inte finns på youtube) är ett geni. Jag ryser.

Okej nu ska jag försöka bli power frisk. Sen blir det nog en äggjakt också.
Glad långfredag! /Lovisa

it's getting worse.

Hejhejhej!
Jag har gått och blivit sjuk. Så himla opassande. Har inte tid att vara sjuk! Kände igårkväll att jag hade ont i hela kroppen och tror även att jag hade lite feber. Imorse var min hals helt krasslig och det snurrade i huvudet. Men jag begav mig till skolan iallafall för jag och Stina skulle hålla lektion på gympan. Vi hade yoga och det gick skitbra! Tjoho.

Nu ligger jag bara här och känner mig död. Men har massa att göra. Imorgon är det spanskaprov + att genetikarbetet ska in då. Aja, jag kanske piggnar på mig lite till kvällen så kan jag göra det då... På söndag måste jag iallafall vara helt kry för då sticker jag ju till Sälen!

Ciao! /Lovisa

världens finaste ord.

Hej!
Fick ett efterlängtat brev av Elin idag. I det fanns blandannat något av det kanske finaste någon har skrivit till mig. Jag grät och skrattade. Så himla fint:

"Jag älskar dig till varenda liten cell. Jag älskar dina pipiga 'hejdå', dina torra armbågar, din högläsningsförmåga, din mage som man kan se kisslåsan på, jag älskar alla konstiga detaljer och hela dig, dina kramar och din närkontakt även om du rullar runt när jag sover i din säng!!!"

Ganska internt, men ni fattar att man blir rörd liksom. Åh, jag älskar henne så väldigt mycket med. Och hon kommer hem och ungefär 3,5 månader! Inte så mycket!

Det var allt för nu måste jag verkligen skriva mitt repotage. Har kanske skrivit 3/4 A4 så jag börjar känna mig lite smått stressad... Well.
Puss /Lovisa

dagens bild(er).

image251image252

Äh vi kör lite dagens bilder också, det var ju så länge sen! Och vad kan passa bättre då om inte Audrey Hepburn och ett rådjur? Inget vad jag vet.

it is those ten seconds.

Hello friends!

Okej helgen:
fredag kom peggy till mig och vi gjorde röda och blå drinkar och rökte på min balkong och såg på Clockwork Orange.  Hon missade förstås sista bussen så jag prommenerade ner på stan med henne och där träffade vi fulla pojkar som ville prata.
lördag satte sig en väldigt trött jag på bussen ut till mitt landställe. Där parkerade jag mig i fotöljen framför brasan. Såg melodifestivalen på kvällen. Blev ännu lite mer kär i Björn Gustavsson.
söndag tänkte jag plugga men det blev inte riktigt så. Så jag hade det lugnt och skönt istället. Kom hem till Uppsala igen på eftermiddagen. Hade det lite mer lugnt och skönt. Såg lite filmer.

Okej idag:
Skulle egentligen hållt ett speech på engelskan men kände inte riktigt för det. Blev ledsen för att det ville bli vinter igen. Om jag vore klok skulle jag egentligen sitta och skriva på mitt utopi-repotage nu, som ska vara inne i övermorgon. Men jag är inte så värst klok. Ikväll ska jag träna! Ska bli skönt att komma igång igen, det var en hemsk syn på fyrishov förra veckan haha.

Kiss och hug! /Lovisa

changing of the season.


Åh, Ane Bruns nya album är verkligen helt fantastiskt. Lyssna på det på
hennes myspace.
Här är när hon uppträder för några dagar sedan på Bengans i Stockholm. Och om mindre än en månad så får jag och Anna njuta av hennes underbara sånger live!

/Lovisa

when you're all alone in your own sweet home

Hej på er!
Fredag och veckan har gått så himla snabbt som vanligt. Men den har varit trevlig. I onsdags var vi på fyrishov och simmade (blev dock inte så mycket simning), igår höll jag, Em och Heba den muntliga delen av vårt fostergenetiksarbete. Oj, nu började Papaya Coconut spelas i iTunes! Haha, oväntat. Idag har vi lämnat in våra indviduella val-blanketter för trean. För min del blir det Matte E. Kan nog bli en kul liten utmaning. Sen kommer jag nästan få full meritpoäng nämligen 2,25. Kan ju vara bra. Efter skolan cyklade jag ner på stan och shoppade en outfit. Världens blommigaste och finaste klänning, strumpbyxor, ett armband och en stor rosett att pryda mitt burr till hår med. Äntligen bröt jag min röda shopping-trend. Innan idag så var det senaste jag hade köpt röda, låga converse, rött läppstift, röd/vit-randigt linne och en röd väska. Loco rojo! Haha.

Snart kommer Peggy hit och vi ska ha en galen och rolig kväll. Får se vad vi hittar på. Vi funderar på att baka en cheez-tårta. Lägger up receptet om vi gör det!

Juste familjen drog sin kos till landet så jag är ensam i helgen. Så. Skööönt. Fast jag kanske åker ut dit imorn. Om det blir för öde här hemma...

Ha nu en underbar fredagkväll!
/Lovisa

lovestoned i think she knows music.

Hej folks!
Har varit en vanlig fin dag. Hade matteprov, det gick som förväntat. Eftersom inget interessant här hänt så skriver jag om något annat. Om något jag tycker om.

En av det bästa grejerna jag vet är att dansa. Bara dansa helt crazy. Närsomhelst liksom. Ganska ofta sätter jag på typ
Britney på högsta och dansar runt helt galet tills jag blir anfådd. Jag älskar det. Mamma berättade om en kvinna på hennes jobb som också älskar att dansa. Varje fredag sätter hon på sig sina bekvämaste gympadojor och går till Flustret och dansar. Inte för att dansa med NÅN, alltså typ ragga, utan bara för att dansa, själv liksom. Asskönt ju! Det ska jag också göra när jag blir gammal.

Nu vet ni det.

You know you love me xoxo. /Lovisa

dagens bild.

image250


En busig och glad jag.

inatt.

Det är natt och jag är vaken. Typiskt mig. Men jag ville bara skriva en liten lista:

Känsla: Väldigt väldigt trött.
Äter: Ingenting, men jag har kvar smak i munnen från lite nötter jag åt nyss.
Lyssnar på: Mina andetag som blir tyngre och tyngre..
Tänker på: Mina planer för morgondagen... Hinner jag ner en sväng på stan kanske?
Längtar efter: Mina vänner i utlandet. Vore fint om dom kom hem snart...
Senast ringda samtal: Som jag ringde? Måste varit till peggy när jag missade bussen innan bion.
Senast mottagna sms: "du kan börja med att få en bit av mig (piece of me) å laminera! du är min för alltid å du kommer alltid å vara min. . . ." från fröken peggy.
Senast skickade sms: "Åh en peggy-piece skulle göra mig lycklig i flera månader!! ett laminerat hårstrå eller så? kanske... jag vet inte... bara så att du alltid finns vid min sida!" till fröken peggy.
Trött på: Att behöva ha så jäkla mycket på mig. Jag vill bara ha en klänning punkt slut. (Idag hade jag tre par tights...)
Gillar: Bion vi såg. Sweeny Todd alltså. Fast den var väldigt blodig.
Vill ha: Jättemycket sommar.

Okej, nu ska jag sova. Godnatt. /Lovisa

As did I, we drink to die, we drink tonight.

Hej vänner!
Vilken fantastisk dag! Det är ju fredag. Och jag har varit ledig! Så skönt. Har jobbat massa matte och varit i skolan och hängt lite. Ikväll ska jag och peggy på Sweeny Todd. Roligt roligt. Sen får vi se vad kvällen leder till. Men först ska mamma komma hem och så ska hon och jag käka lite. Förmodligen hämtmat. As always, hehe...

Åh, den här låten älskar jag fortfarande:


Om jag skulle få gå på en fest så skulle jag vilja gå på dendär festen. Alla har elefantsnablar. Genialiskt.

Ha bästa fredagen nu! Puss. /Lovisa

DAGENS BILD.

image249

Oh my, den här bilden är så fin så jag vet inte vad. Hittade den på en av mina
favoritbloggar.

Oh hurry up, Mrs Brown.

Hallooooo!
Måndag och jag var ju tröttare än tröttast. Men vad gör det? Bara man har lite galna vänner så kan dagen bli hur kul som helst. Kanske inte så effektivt i skolan bara... Borde egentligen plugga nu... Äsch, tar det senare!

Hm, hur ser den här veckan ut då? Vi skulle egentligen haft ett matteprov på onsdag men det blev flyttat till nästa vecka (tack gode gud) så i pluggväg ska jag fokusera på genetik-arbetet och svenska-artikeln. Imorgon ska min klass till min pappas jobb! Han ska hålla lite föreläsning och vi ska även labba. Haha, jag kommer skratta. Mycket. Sen ska jag på bio någon dag också, jag och Peggy ska se Sweeny Todd. Men mor min ville också gå och se nån annan så det kanske blir två biobesök. Får se! Jag och Stina ska börja planera vårt yoga-pass som vi ska ha för klassen. Det ska bli så jävla kul att se klassen yoga. Jag och Stina bestämde att vi skulle ha riktigt svåra rörelser och ställningar så att vi kan skratta åt dom... Haha.

Sådär nu har jag rensat hjärnan lite på planeringar.
Vi ses mina vänner! /Lovisa

söndag.

Godmorgon!
Åh vad trött jag är. Skulle kunnat sova till fem. Minst. Men det går ju inte. Måste verkligen plugga idag. Och sen är det ju yoga klockan tre. Igårkväll var kul. Peggy var här. Vi kollade på lite filmer, åt ballz och bågar och drack champis (hahaha). Så nu ha jag sett en svensk skräckfilm från 70-talet. Känns bra. Men den var faktiskt jätteläskig. Vi tre-snåret begav sig Peggy hemmåt, och jag däckade i min säng. Alltså det var ju meningen att jag skulle vara utvilad efter den här helgen! Icke...

Nej nu ska jag gå ner och ta lite frukost. Fast jag tvekar lite, jag hör massa Tokio Hotel-ljud och fnitterattacker nerifrån. Läskigt. (Syrran hade massa komisar som sov över igår, vilket även gjorde det extra svårt att sova...)
Pussåhej! /Lovisa

SATC.



Åh, åh, åh. Jag blir lite halvdöd av längtan.

i know all the skeletons in your closet.

Godkväll!
Ojoj, hinner jag uppdater innan det blir en ny dag? Nu är den nämligen 23.58! Får skynda mig helt enkelt. Okej, uppdateringen på sistonne har ju varit usel, men veckans schema har varit pressat. I tisdags och onsdags hade vi tema-dagar (alla NV-2or) där vi skulle skapa vår egen utopi-stad. Typ. Jag var dock inte där på onsdagen utan då var jag hemma och råpluggade fysik. Så i torsdags var det fysikprov vilket gick... ja det var ju ett fysikprov, så mycket mer finns väl inte att säga!? Haha... Har även fått tillbaka kemi-och svenskaprov och jag missade VG med en poäng på första och MVG med en poäng på andra. Vilket ooooflyt alltså! Idag har det varit en toppen-fredag. Skön sovmorgon, sköna lektioner. Och ja. Har kunnat pusta ut lite också.

Men i helgen blir det plugg igen. Jag säger bara: matte. Oh my. Och sen en drös annat plugg. På lördagkväll kommer dock Peggy hit och vi ska spela in kasettband och kolla på filmer och sånt. Nu är hon förövrigt i Sthlm och kollar på Pistvakt live och jag har lånat ut min kamera till henne. Borde jag vara orolig? Hahaha... Tänkte ringa henne nu och kolla om hon lever.
Ha en fin helg nu folks! /Lovisa
Ps. Damn it, jag klarade det inte!
Ps2. Det är ju skottdagen idag också (eller ja, igår då) det hurrar vi för: hurra!